Muut korut

Helmistä, polymeerimassasta, erilaista kierrätysmateriaaleista ja keinonahan paloista syntyy toinen toistaan uniikimpia ja erikoisempia korva- kaula- ja rannekoruja, jokaiseen tilaisuuteen ja hetkeen.  Osa näistä koruista on myynnissä ja materiaalien valikoima on niin laaja, erivärisistä polymeerimassoista, nappeihin, nahkoihin, lankoihin ja erikokoisiin ja muotoisiin helmiin, että saan valmistettua myös asiakkaan toiveita mukailevia uniikkeja koruja.

Kultahelmi-korvakorut

Iso viherkellertävä helmi käsin nivottuna kultarautalanka koristeen ylle allergisoimattomilla hopeakoukuilla. Hinta 15€

Virvoke-nappikorvakorut

Polymeerimassasta käsin muotoillut pienet virvokkeet raikastamaan kesän kuumpimpiin keleihin hopeisilla takaosilla. HInta 15€

Savimaa-korvakorut

Maanläheiset erivärisistä vihreän ja ruskean sävyisistä polymeerimassoista ja ruskeista helmistä tehdyt korvakorut hopeakoukuilla. Nämä eivät ole myytävinä, mutta samantyyppisiä uniikkeja korvakoruja teen tilaustyönä.

Lasihelmiperho-riipus ja rintaneula

Kierrätetystä keinonahan palasta, lasihelmistä ja hopearautalangasta käsintehty perhoskaulakoru/rintaneula. Perhosen saa irti kaulaketjusta, jolloin sen saa rungossaan olevasta klipsistä kiinnitettyä mihin vain. Tämä koru ei ole myynnissä. Teen suuntaa antavasti tämän tyyppisiä koruja tilauksesta eri värisistä tekonahan paloista.