Koruista

"Rikkautta ei ole omistaminen, tavaran paljous tai arvokkuus, se on värikäs mieli, joka uteliaana janoaa elämää, joka rohkeasti uskaltaa näyttää itsensä itsenään ja koristautua sellaisiin koruihin, jotka väreineen kulkevat persoonan rinnan sitä korostaen"

Loreleikorut sai alkunsa keväällä 2019 ja silloin myös ensimmäiset korutarvikkeet tilattiin ja ensimmäiset korut valmistettiin. Hartsikoruja on syntynyt niin koristeellisiin pyöreisiin hopeapohjiin, pienempiin, mutta vielä sitäkin koristeellisempiin ovaaleihin hopeapohjiin, isompiin ovaaleihin pronssikorupohjiin, hopeisiin korvakorupohjiin, että pelkästään muotteihin, joihin hartsiin upotetut kasvit ovat saaneet kauniin kovan lasimaisen pinnan suojaamaan niitä ja kestämään eri olosuhteet. 

Koruosat ovat varsinkin hopeakoruissa täysin allergisoimattomia ja hartsi on luontoystävällistä. Kaikki korut ovat myös suhteellisen kevyitä, varsinkin korvakorut, joten niitä on mukava ja huomaamaton pitää korvissa. 

Osaan koruista olen sekoitellut erivärisiä maaleja, joten ne ovat saaneet erikoisen ja persoonallisen kuvituksensa maalin jäädessä nestemäisessä hartsissa eri tasoille. Myös tasaisille riipus- ja korvakorupohjille olen ensin lakannut liimalakalla kiinni erilaisia kuvia, kuten kartanpaloja ja värikkäitä logoja tai kankaita ja kuvan kuivuttua varovasti valuttanut epoksihartsiseoksen kuvan päälle ja jättänyt kuivumaan vuorokaudeksi. Ensimmäisen kerroksen jälkeen olen lisännyt taas uuden kerroksen ja antanut kuivua taas vuorokauden, toistaen näin joissain koruissa useita kertoja, että jälki on mahdollisimman hyvää ja lasinen massa jää hieman kuvulle kuvan päälle. Olen itse valmistanut jokaisen korun huolella ja useiden yksittäisten korujen valmistus on saattanut viedä viikkoja.

-Pian uusien muottien saavuttua ja kevään edetessä, alan tehdä kasveista enemmän erimuotoisia koruja, joista syntyy niin kaula- kuin korvakoruja uusilla persoonallisilla vivahteilla.-

Koru(t) lähetetään asiakkaalle aina Loreleikorujen pienessä kauniissa kangaspussissa, jota voi käyttää jatkossa esimerkiksi korujen säilyttämiseen.   

Teen tilauksesta asiakkaan omista kuvista koruja, jotka samalla tekniikalla kiinnitän asiakkaan haluamaan korupohjaan sopivan kokoiseksi muokattuna. Koruun saa joko hopeisen tai pronssisen palloketjun tai mustan puuvillanyörin. Teen myös mahdollisuuksien mukaan muita koruja toiveista, esimerkiksi polymeerimassasta ja helmistä, värjättyjä hartsimassakoruja tai vaikkapa liittämällä maailmankartasta maa, mikä on itselleen mieluisempi, kuin sivuston korujen karttakuvat.

Loreleikorut ei vastaa asiakkaiden lähettämistä ja koruun päätyvistä kuvista, jotka rikkovat tekijänoikeuksia. Asiakas sitoutuu korvaamaan mahdolliset sanktiot, mitä tekijänoikeusrikkomuksista seuraa.

Taiteellisempia ja yksittäisiä kuvia koruista näkee galleria -sivulta. Ne olen pääasiassa ottanut Kaukajärven kauniissa ja osiltaan koskemattomassa luonnossa, missä korut pääsevät kivasti esiin.

Kysymyksiä koruista voi laittaa minulle vapaasti yhteydenotto -sivun yhteystiedoilla tai sivulta löytyvällä lomakkeella. Lisätiedot korujen tilaamisesta löytyvät myös yhteydenotto -sivulta.