YHTEYDENOTTO

"Jos joku saa liikuttumaan, niin se on toisen muistaminen. Kuva tärkeästä hetkestä tallentuu muistiin, mutta kaulalla sen pysyy mukana aina."

Ota yhteyttä


Teen tilauksesta koruja kuvista, joita voi lähettää minulle sähköpostiin: tilaukset@loreleikorut.fi Laita viestillä toiveet korupohjan ja ketjun mallista, joihin esimerkkinä toimii sivuston korukuvat  Otan vastaan myös toiveita muunlaisista koruista, joten kysy lisää! Kotisivuilla olevista, jo valmiista koruista suurin osa on myös myynnissä, joista saa kysymällä lisää tietoa lähettämällä sähköpostia tai laitamalla viestiä lomakkeella. 

Kun tilaat sivustolla olevan valmiin korun: Laita korun nimi ja ketjuksi valitsemasi palloketju tai musta puuvillanyöri, oma nimi, sähköpostiosoite (jos eri kuin lähetysosoite) ja omat osoitetiedot. 

Hinnat: Kaulakorut 25€ ja korvakorut 15€ sisältää postikulut.

Kun tilaat korun omalla kuvalla: Laita haluamasi korupohjan tuntomerkit (pyöreä hopeinen, pieni ovaali, pronssiovaali, korvakorut) ja ketjuksi valitsemasi palloketju tai musta puuvillanyöri, oma nimi, sähköpostiosoite (jos eri kuin lähetysosoite) ja omat osoitetiedot. Laita liitteenä oma kuvasi ja esimerkiksi haluttu rajaus tai muut lisätoiveet.

Hinnat: Kaulakorut 27€ ja korvakorut 17€ sisältää postikulut.

Kun olen käsitellyt tilauksesi, laitan vastauksen ja maksutiedot. Kun maksu näkyy tililläni, laitan korun postiin. Mikäli korun kanssa tulee jotain ongelmia maksamisesi jälkeen, palautan rahat takaisin tilillesi.  


Terveisin Laura Mertanen